Ciorba de cartofi cu smantana

de lia maria in Ciorbe, 13 Mai 2010 | 6552 vizualizari

 

Buna si aromata, sa tot mananci...Merge de minune cu ardei iute,proaspat sau murat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 3 ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 pulpa de pui
  • 100 g sunca afumata (bacon)
  • 300g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 50g ulei
  • Sare
  • piper
  • Frunze leustean
  • Frunze patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu smantana:

Morcovii si telina le dam pe razatoarea mare. Ciupercile, ceapa,cartofii si sunca le taiem cubulete. Dezosam pulpa si taiem si carnea in bucati.

Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si carnea, dinstuim cam 15’, dupa care adaugam apa. Amestecam punem sare si piper si lasam la fiert, la foc mic, 45’. Intrun bol, omogenizam bine galbenusul cu smantana si frunzele maruntite. Adaugam in ciorba, amestecam, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 22:01

eu primesc ceva?......................arata foarte bine si gustul sunt convinsa ca e pe masura....................5 furcu..............

Bucataras 1

13.05.2010, 22:04

Cris2711 1

24.12.2010, 13:56

ce bun vin la o portie dragag lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti